Панайотов за битката с Лудогорец: В оптимална форма сме, не мога да съм премерен


Панайотов за битката с Лудогорец: В оптимална форма сме, не мога да съм премерен
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1643 0

Един от лидерите на Черно море - Васил Панайотов, сподели мнението си пред Dsport преди предстоящия полуфинален реванш между "моряците" и Лудогорец за Купата на България. 

Двубоят е в четвъртък на "Хювефарма Арена" в Разград, като възпитаниците на Илиан Илиев изостават с 1:2 преди трудното гостуване. Срещата ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Мнението на Панайотов

"Надявам се да покажем по-различно лице от първия мач и да сме по-концентрирани във важните моменти. Знаем, че головете на чужд терен не важат. Ще се опитаме да покажем нашата игра и да върнем единия гол, след което с още повече самочувствие и сили да ги отстраним. Знаем, че в момента те са в оптимална форма, но ние също, така че се надявам да се получи един хубав мач.

Не мога да съм премерен. Играя на 100 процента винаги. Този мач вече е минало. Видя се, че можем да се надиграваме с Лудогорец на техния стадион. Всичко зависи от нас. Излизаме с високо вдигнати глави след една позитивна серия от мачове, която имаме", сподели Панайотов.

Вижте пред какъв жест са от ЦСКА към Черно море!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички