Звезда припомни мача с ЦСКА и отсече: Тази година трябва да е на нашия клуб


Звезда припомни мача с ЦСКА и отсече: Тази година трябва да е на нашия клуб
Снимка: Lap.bg

2071 0

Една от големите звезди на Черно море - Влатко Дробаров, говори след визитата на Ботев Враца и преди предстоящите ключови двубои в Първа лига и турнира за Купата на България. 

Бранителят подчерта умората от сгъстения цикъл, но пред "Спортал" сподели удовлетворението си от последните две важни победи на "моряците", които съпътстват предстоящия полуфинален сблъсък срещу Лудогорец от турнира за националната купа:

 

Мнението на северномакедонеца

"Много съм доволен от последните две наши победи. Когато побеждаваш, винаги е добре. Има според мен още какво да се желае в игрови план и в детайли, които все ни пречеха да завоюваме нещо. Но победителите не ги съдят, а и се надявам това да бъде годината на нашия клуб!

Много е сгъстена програмата. Ето – през интервал от 3-4 дни и за една седмица трябва да изиграем три мача и то много важни. Пътуване до Враца и тежък мач с Ботев, връщане, а сега тренираме за мача с Лудогорец за Купата. Аз и преди четвъртфиналната среща с ЦСКА казах, че излизаме за победа. Този мач срещу Лудогорец ще труден, защото играем срещу силен и доказано класен тим и много по-различен като мотивация в две срещи. Но сме готови за битка на 100%. Трябва да направим нещо запомнящо се в българския футбол този сезон! Ние се утвърдихме като фактор и всеки, който ни отписва, може да съжалява, обясни Дробаров.

Вижте за коя звезда на Черно море ще спорят ЦСКА и Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички