"Пак скандал": БФС предоставил лъжлив протокол - ето грешките


"Пак скандал": БФС предоставил лъжлив протокол - ето грешките
Снимка: Emona Tsoncheva/LAP.bg

1790 0

След огромно очакване излезе протоколът от извънредния конгрес на БФС, който се състоя на 12 октомври. Както е известно, чак сега той стана публично достъпен. А малко след като се случи това, се превърна в причина за нови скандали около БФС.

Недоволството идва от екипа на основния претендент на Борислав Михайлов - Димитър Бербатов. Претенциите им са, че виждат текстове с "откровено невярно съдържание". Те дори предоставиха частите, които не отговарят на истината (според екипа на Бербатов).

Преди това се отбелязва и че в протокола тотално липсва твърдението, че 242 гласа са необходими за избирането на президент, което бе направено от председателя Камен Костадинов.

А ето невярните пасажи според Бербатов и компания:

"Председателят К. Костадинов нееднократно призова всички присъстващи към момента делегати да се явят при урните за гласуване".

"Председателят К. Костадинов извърши проверка, като отправи питане дали всички присъстващи делегати са гласували и има ли делегати, които не са го сторили - такива не бяха установени."

"Брой присъстващи и участвали в гласуването делегати - 480 (съгласно броя на положените подписи в избирателните списъци - гласуване за президент на БФС - 4 броя).”

Екипът на Димитър Бербатов твърди, че не е вярно, че председателят на комисията за избор на президент е казал: "необходимият брой гласове за избор на Президент при присъстващи към момента на гласуването 480 делегата е 241 гласа за един кандидат".

Протоколът се състои от 11 страници - вижте АНАЛИЗ и всяка една от тях, както и кой,крив кой прави измежду Бербатов и Михайлов (СНИМКИ).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от На фокус


И на 36 години Кристиано Роналдо показа величие през 2021 г. (ВИДЕО)

Кристиано Роналдо остана за първи път от години извън челната тройка за "Златната топка". Годината не беше...

Реклама

Най-четени новини


виж всички