От БФС със специално съобщение към клубовете по повод подновяването на Първа лига


От БФС със специално съобщение към клубовете по повод подновяването на Първа лига
Снимка: БГНЕС

869 0

От Българския футболен съюз (БФС) специално се обърнаха към клубовете от Първа лига по повод подновяването на футбола в елита у нас. Това се случи чрез обръщение на официалния сайт на федерацията, в което пожелават успех на отборите и ги призовават да спазват стриктно мерките. Публикуваме го без редакторска намеса:

"Ръководството на Българския футболен съюз използва възможността да пожелае успешно завършване на сезон 2019/2020 на клубовете от Първа професионална лига.

Убедени сме, че въпреки дългата принудителна пауза, причинена от пандемията от COVID-19, всички членове на българското футболно семейство, в това число състезатели, треньори, длъжностни лица и зрители, са максимално ентусиазирани от възможността стадионите ни отново да приемат мачове от най-високо ниво.

Вярваме, че всички клубове ще изпълняват стриктно мерките и препоръките на държавните власти и Българския футболен съюз предвид настоящата ситуация, а също – че ще продължат да спазват принципите на феърплея и на уважението и толерантността към съперници, съдии и публика". А какво заяви треньорът на ЦСКА - Милош Крушчич, преди подновяването и готови ли са "армейците"?


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички