Милош Крушчич призна, че не знае дали ще издържат на темпото, отличи 1 играч за пример


Милош Крушчич призна, че не знае дали ще издържат на темпото, отличи 1 играч за пример
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1988 0

Старши треньорът на ЦСКА - Милош Крушчич, говори на официална пресконференция ден преди подновяването на сезона за "армейците" срещу Витоша (Бистрица). Той призна, че мачът с последния във временното класиране е най-важният пред "червените" за момента. Освен това, той посочи и Кристиян Малинов като пример за останалите (националът ще изиграе своя мач номер 100 за ЦСКА в елита).

"Най-важното е, че футболът се завръща. Всички си вършим работата. Утре ни предстои мач с Витоша. Всички в отбора знаем какво значи за нас. Ще го вземем насериозно. Не искам да коментирам състоянието на Витоша и положението им в таблицата. Концентрирам се върху нашата игра. Вчера имах сериозен разговор с футболистите. Днес говорихме, че предстоят важни мачове. Първият и най-важен е в събота с Витоша. Трудим се да влезем максимално сериозно в този мач.

 

В последно време акцентирахме върху тактически тренировки с целия отбор. ДАли ще издържим на темпото ще видим утре. Загубата на този стадион от Царско село е неприятен спомен, но не искам да говоря за него, напълно сме се концентрирали върху Витоша и утрешния мач. 
Не съм съгласен, че разчитаме основно на физическа подготовка. Повечето време работим с топка. Вярно е, че през второто полувреме натискаме повече съперника и вкарваме повече голове, но не разчитаме на това.

В последно време акцентирахме върху тактически тренировки с целия отбор. Не знам дали ще издържим на темпото ще видим утре. Не знам до колко ще сме готови, нямахме мачове, но всички са в това положение и всички се чувстват така. Загубата на този стадион от Царско село е неприятен спомен, но не искам да говоря за него, напълно сме се концентрирали върху Витоша и утрешния мач. Не съм съгласен, че разчитаме основно на физическа подготовка. Повечето време работим с топка. Вярно е, че през второто полувреме натискаме повече съперника и вкарваме повече голове, но не разчитаме на това" - признава сърбинът.

Крушчич отличи един от "червените" играчи и го посочи за пример: "Знам Кристиян Малинов от дълго време, още от 2013 година. Това ще е важен мач за него, хубав юбилей номер 100. Постоянно иска да прогресира, голям професионалист е и е радост да го имаме в отбора. Дава пример на останалите футболисти по време на тренировки".

"Радваме се за нашите фенове. За футболистите ще е много по-лесно да играят. Футболът ще помогне да се върнем към нормалния начин на живот. Искахме да играем всички мачове, защото искахме всичко да се реши на терена, да се спазват правилата. Но разбираме ситуацията и решението. Казвал съм и преди, ще играем до края и ще видим на какво място ще свършим. Знаем си амбициите и целите. Знаем, че на някои футболисти им изтичат договорите, имаше разговори с тези футболисти. Аз разчитам на тях и максимално ще ги използвам" - каза още той.

А по-рано стана ясно, че ЦСКА ще привлече още 6-ма чужденци през лятото.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички