От БФС обявиха спешна среща заради извънредното положение


От БФС обявиха спешна среща заради извънредното положение
Снимка: Български футболен съюз

1153 0

От Български футболен съюз обявиха, че ще се проведе специална работна среща, свързана с прекратяването на първенството и извънредното положение у нас заради пандемията от коронавируса.

"Във връзка с временното преустановяване на футбола в България заради епидемията от COVID-19 и изразените притеснения от страна на клубовете от създалата се ситуация, ръководството на Българския футболен съюз организира специална работна среща на заинтересованите страни в понеделник, 23 март, от 11:00 часа в Национална футболна база "Бояна". На дискусията ще присъстват както представители на БФС, така и ръководителите на Професионалната футболна лига, на Асоциацията на българските футболисти и на Аматьорската футболна лига.

Заради препоръките на Националния оперативен щаб, срещата ще се състои в максимално тесен кръг и без присъствие на представители на медиите, като резултатите ще бъдат оповестени своевременно в информационните канали на БФС", написаха от централата ни.

Припомняме, че в сряда от ЦСКА излязоха с отворено писмо, насочено към БФС. В него "червените" поискаха финансова помощ за родните клубове заради кризата, която оказва влияние и на тях. В момента почти навсякъде първенствата са спрени, което означава, че клубовете имат единствено разходи, но не и приходи. Ето какъв бе отговорът на БФС, насочен към искането на ЦСКА.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички