Още новини от ЦСКА 1948: Бивш футболист на Лудогорец напусна "червените"


Още новини от ЦСКА 1948: Бивш футболист на Лудогорец напусна "червените"
Снимка: Cska1948.bg

1536 0

Ръководството на ЦСКА 1948 обяви с публикация в клубния сайт, че е разтрогнало договора на Денислав Александров по 'взаимно съгласие'!

Бившият играч на Лудогорец се присъедини към "червените" в началото на 2019 година и до момента се бе отчел с 85 срещи, 18 попадения и 20 асистенции.

Крилото ще продължи кариерата си в друг отбор, който за момента не се споменава. Възможно е да става въпрос за Локомотив Пловдив, след като в последните часове се случиха два трансфера между двата тима.

Ето какво гласи постът на ЦСКА 1948:

"ЦСКА и Денислав Александров разтрогнаха договора помежду си по взаимно съгласие, като футболистът ще продължи кариерата си в друг тим.

25-годишният състезател проведе разговори с ръководството на „армейците“, след което беше взето решението. Клубът благодари на Александров за професионализма и коректността, както и за отдадеността и труда през последните четири години.

Крилото се присъедини към „червените“ в началото на 2019 г., като преди това носеше екипа на Лудогорец. За ЦСКА Денислав записа цели 85 мача, в които отбеляза 18 гола и добави 20 асистенции. Той беше част от шампионския тим на „армейците“, който спечели трофея от Втора лига и промоция в efbet Лига през сезон 2019/20. Нападателят има на сметката си и 15 мача за дублиращия състав на ЦСКА във Втора лига, в които отбеляза 13 гола и направи 3 асистенции.

Успех в новите предизвикателства в кариерата ти, Дени!

Благодарим ти, Армеецо!

Завинаги оставаш един от нас!

САМО ЦСКА!".

*Още новини за български футбол четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички