Първи думи: Станимир Стоилов бе кратък, но ясен за Чандъров и ситуацията му в Левски


Първи думи: Станимир Стоилов бе кратък, но ясен за Чандъров и ситуацията му в Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5789 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира най-новото попълнение на клуба. Както е известно, "сините" привлякоха обратно своя юноша Асен Чандъров. Той се подвизава в полузащитата, а големите надежди на всички около клуба са той да успее да замести звездата Георги Миланов.

Чандъров вече се е присъединил към новите си съотборници. Те провеждат подготовка за втория дял от шампионата, като са в Дубай. Бившият футболист на Септември София дори осъществи първа тренировка с тях. Напомняме, че договорът му е за 1 година и половина.

Станимир Стоилов пък сподели и първи думи за Асен Чандъров. Мъри посочи, че аклиматизацията на полузащитника би трябвало да е по-лесна, защото е юноша на клуба, а и защото има един престой в мъжкия отбор.

Все пак Стоилов строго, но справедливо отсече, че младокът ще трябва да защити името и авторитета си чрез добра игра. Ето и цялото изказване на специалиста, извел Левски до триумф за Купата на България:

"Добре дошъл на Асен. Неговата аклиматизация в отбора ще е по-лесна, защото е юноша на клуба и вече има един престой в мъжкия отбор. Има безспорните качества да се впише в нашия отбор. С играта си трябва да покаже и защити името и авторитета си" - сподели Мъри.

Очакват се и не един и два изходящи трансфера от "Георги Аспарухов". По всяка вероятно Левски ще се раздели окончателно със Здравко Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички