"Опитахме всичко, което може да си представите" - Димитър Бербатов отчаян да привлече вниманието на УЕФА и ФИФА


"Опитахме всичко, което може да си представите" - Димитър Бербатов отчаян да привлече вниманието на УЕФА и ФИФА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5063 0

Легендарният български футболист Димитър Бербатов, който заедно с неговия екип се бори за управлението на БФС, заяви, че лично е провеждал разговори с Александър Чеферин относно случващото се у нас.

Това се е случило преди протеста у нас. "Ако трябва да бъда честен, говорих няколко пъти с президента на УЕФА Александър Чеферин. Той е много обезпокоен с това, което се случва", заяви Бербатов. 

Очаква намеса от УЕФА и ФИФА

Той допълни, че нашата не е единствената, а в много федерации се случват различни неща. "Моята отговорност е да сигнализирам какво се случва в БФС. Аз трябва да сигнализирам за случващото се, да покажа доказателства. УЕФА показа някакъв интерес, въпреки че все още няма резултат, което ми е трудно да разбера защо продължава така. От ФИФА обаче няма никаква реакция. Пълно мълчание.

Ние сме опитали всичко, което може да си представите. Пращали сме имейли, искали сме да проведем срещи. Опитвали сме се да осветлим проблемите, които имаме и сме карали само да ги погледнат, да хвърлят един поглед как се управлява федерацията, какъв е процесът и как се управлява през последните 15 години и да ни кажат, ако ние грешим", разкри още Бербатов. Това не е поредният път, в който той призовава УЕФА и ФИФА да "се събудят за лъжите на БФС".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички