Димитър Бербатов пред "CNN": Около 98-99% от футболната общественост ме подкрепя


Димитър Бербатов пред "CNN": Около 98-99% от футболната общественост ме подкрепя
Снимка: БГНЕС

5087 0

"CNN" публикува обширното интервю, което Димитър Бербатов даде пред медийния гигант. Именно в него, той заяви, че сме "замръзнали във времето" и нищо не се е променило в последните десетилетия.

Бербатов усеща голяма подкрепа

Според Бербатов около 98-99% от футболната общественост стои зад него и екипа му в битката им за БФС. "Всичко има начало, но всичко трябва да приключи в даден момент. Така работи живота", заяви бившият футболист.

Той обаче уточни, че не тези хора гласуват и избират кой да е президент на футболната ни централа. "Разбира се, че има разлика. Футболната общественост - става въпрос за всички, включително и феновете. Когато става въпрос за гласуване, в него участват само клубовете. Но това е правилният начин, така трябва да бъде. Клубовете трябва да гласуват. Ние няма да се предадем. Ще успеем, в това няма съмнение, но ще отнеме известно време", допълни той.

"Нещата са съвсем различни във футбола и това е, което искам да покажа на хората у дома. Моята страст, за да продължавам да водя тази битка е, защото съм горд българин, обичам моята страна и затова продължавам да живея в България. Аз имам моя отбор, който е изграден от хора, които мислят по начина, по който аз го правя", каза той.

Междувременно, бе разкрито име на човек, за което се твърди, че стои зад протеста срещу БФС и той е близък до Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички