Разкриха името на човека, организирал протеста срещу БФС - близък е на Димитър Бербатов?


Разкриха името на човека, организирал протеста срещу БФС - близък е на Димитър Бербатов?
Снимка: БГНЕС

20347 0

Организаторът на протеста срещу Българския футболен съюз, състоял се във вечерта на 16-и ноември и окървавен впоследствие от органите на реда, се казва Ивайло Гроздев, твърди "Novsport".

Според изданието, именно той е човекът, който е подал заявлението в Столична община, което е било одобрено от новия кмет - Васил Терзиев.

Връзка с Бербатов

Допълва се още, че Гроздев е близък на Димитър Бербатов и често може да бъде видян в компанията на хора от футболната опозиция, като последната му публична проява е била във вторник, 14-и ноември, когато имаше среща в Министерството на младежта и спорта между представители на изключените клубове и хора от ръководството на БФС.

Ивайло Гроздев е представител на тима от област Перник - Черногорец Ноевци, и е бил координатор на щаба на Бербатов при събирането на подписките от клубовете за провеждането на извънреден конгрес.

Припомня се и това, че през 2017-а година същият човек е бил "дясна ръка" в екипа на Любослав Пенев, който претърпя загуба в битката за президент на Българския футболен съюз. Твърди се и че Гроздев е сред най-близките приятели на бившия спортен министър Радостин Василев.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бивш играч на Лудогорец, присъствал на протеста: Дано Борислав Михайлов се вразуми, хората в БФС живеят в собствен свят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички