Николай Панайотов за сблъсъка с Черно море: Заложете на единица


Николай Панайотов за сблъсъка с Черно море: Заложете на единица
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1543 0

Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов даде пресконференция преди утрешното домакинство на Черно море в среща от 10-ия кръг на Първа лига. Двубоят от 17:30 часа на стадиона в Бистрица.

„Моряците“ на Илиан Илиев са втори във временното класиране, като са един от двата отбора, които все още не познават вкуса на поражението от началото на кампанията.

Наставникът на „червените“ обяви, че на първо време очаква отборът му да се вдигне психически след загубата от ЦСКА с 0:2 в последния кръг. Панайотов изуми и с отговор на въпрос дали има „двойка“ в тази среща. Той посъветва да се заложи на единица.

ИЗКАЗВАНЕТО НА СПЕЦИАЛИСТА

"Очаквам отборът да се вдигне психически след последния мач и да покаже добро лице. Определено времето ни беше два дни по-малко за нас, опитахме се да коригираме някои неща и се надяваме да се получат", започна изявлението си Панайотов.

МНЕНИЕТО МУ ЗА СЪПЕРНИКА И ИЛИАН ИЛИЕВ

"За мен Илиан Илиев е един от най-добрите треньори в България. Отборът му винаги е дисциплиниран, очаквам интересен мач, но въпреки това се надяваме да бъдем по-добрият отбор и да победим.", категоричен е специалистът.

"За мен също беше учудващо с оглед на това как виждах футболистите си да тренират. Бях убеден, че ще влезем в мача изключително мотивирани. Имаше пропуски, анализирали сме, видели сме си грешките.", върна се той към загубата от ЦСКА

"Надяваме се това да се случи. Нормално когато техният отбор е граден от дълги години да дойдат и резултатите. За мен е важно нашият отбор да се представи по най-добрия начин и да излезем победители", продължи специалистът

КАКВИ СА ПРОБЛЕМИТЕ В СЪСТАВА

"Георги Русев е готов на 100%. Имаме лек проблем с Антонио Вутов, ще решим днес до края на деня дали ще може да го използваме", разкри Панайотов за проблемите в състава..

"Какво значи да повлияят целите. Те са професионалисти. Те са тук, за да покажат и техните имена, да покажем, че заедно можем да вървим напред. Смятам, че с времето нещата ще се наредят. Винаги един треньор срещу даден противник трябва да търси изненада. Нормално е всеки един треньор да търси слаби места на противника“, обяви той.

"Изминалия мач, който беше, дали ще е същият състава, или не, то вече е минало. Не мога да издавам състав и подобни неща, ние ще преценим как да се протиповоставим как да излезем, за да изглеждаме добре.", обяви той.

В последния ни мач отборът отстъпваше в единоборства, съперникът беше по-агресивен. Въпреки малкото създадени положения имахме ситуации. Надяваме се в този мач да успеем да сме по-ефективни в тези ситуации“, каза още треньорът на ЦСКА 1948.

СЪВЕТЪТ МУ ЗА ЗАЛОГ

"Заложете на единица", отсече в шеговит тон Панайотов на въпрос има ли "двойка" в тази среща.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Дерменджиев каза защо Крумовград „скалпира“ грандовете, защити родните треньори и отсече: Локомотив Пловдив може да детронира Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички