Николай Митов гневен: Спрете спекулациите по мой адрес, интересува ме само Хебър Пазарджик!


Николай Митов гневен: Спрете спекулациите по мой адрес, интересува ме само Хебър Пазарджик!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1646 0

Наставникът на Хебър Пазарджик Николай Митов опроверга информациите, че е давал интервюта от седмица насам. Той допълни пред "Марица", че е концентриран само и единствено върху задълженията си за клуба. 

"Призовавам най-категорично да се спрат със всякакви спекулации свързани с името ми по никакъв повод. Причината за това е "интервю" със заглавие: "Обиден съм, но така е в България", което преди малко видях в един от този момент вече неуважаван от мен сайт.

Очаквам публично извинение. Не съм говорил пред медии от поне седмица, по каквато и да е тема. Дори целенасочено избягвам да чета вестници и какво пише в интернет. Фокусът ми е изцяло насочен към случващото се в Хебър и старателно изпълнявам договора си", каза той.

Бившият треньор на Левски не пожела да коментира слуховете за възможно пристигане на италиански ръководители, треньори и играчи в тима. "Не съм осведомен по съответния ред, така че друго не ме интересува", завърши Митов.

А ето за кой отбор беше спряган Николай Митов.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички