Николай Киров след 0:0 срещу Левски: Едно е повече от нула, за първи път не допуснахме гол


Николай Киров след 0:0 срещу Левски: Едно е повече от нула, за първи път не допуснахме гол
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2185 0

Наставникът на ЦСКА 1948 Николай Киров говори пред камерата на "Диема" след равенството на неговия отбор при гостуването на Левски на стадион "Георги Аспарухов".

Той заяви, че е доволен от точката, но призна, че отборът му го чака много работа:

"Едно винаги е повече от нула. Доволен съм от точката, но имаме още върху какво да работим и в двете фази. Срещу Левски имахме едно-две положения. Противникът държеше повече топката и отправи някои опасни удари, но нашият вратар се справи много добре. Имаме какво да работим във владеенето на топката".

"За първи път не допуснахме гол. Допуснахме няколко удара към нашата врата. Мисля, че можем да се подобряваме в атака. Сега ни предстои труден двубой за Купата на България", коментира наставникът на ЦСКА 1948.

"Трябваше да играем малко по-напред, доста се прибрахме. В атака трябваше да направим по-добри и точни преходи. Липсваше ни точността, след като отнемахме топката".

"Позитивно е, че взехме още една точка, тъй като доста изоставаме. Във всеки двубой трябва да се стремим да печелим възможно най-много точки. За толкова кратко време няма как да изградим стил на игра, ще ни трябва време. Влизаме в сгъстен цикъл, в който да търсим продължаване напред за Купата и победа срещу Царско село в първенството", завърши коментара си Киров.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички