Невиждана глупост: Хулиганите на Славия трошат стадиона си, за да нападнат ЦСКА (ВИДЕО)


Невиждана глупост: Хулиганите на Славия трошат стадиона си, за да нападнат ЦСКА (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

3506 0

До нов скандал по българските стадиони се стигна във вторник вечер. Грозните сцени се развиха на стадион "Александър Шаламанов", който прие 1/8-финала за Купата на България между Славия и ЦСКА

Как се стигна до ексцесиите

Едва в петък същия сблъсък се изигра на съоръжението в "Овча Купел", а домакинските фенове бяха доволни от ценната спечелена точка след крайното 1:1. Те обаче не успяха да сдържат нервите си след откриващото попадение в турнирния сблъсък. 

Във вторник Фаетон откри в 27-ата минута и пластмасови части от седалки и други опасни предмети полетяха по скамейката на 31-кратните шампиони. Един от стюардите бе уцелен в главата, а Георги Петков и Златомир Загорчич моментално отидоха да говорят с феновете. 

Гостите остават мирни

Напоследък с подобни зулуми се отчитат и феновете на ЦСКА при гостуванията на Славия, но във второ поредно гостуване са изключително внимателни.

Главната причина за това е, че в неделя приемат Лудогорец в исторически сблъсък на "Армията" и може да бъдат наказани, ако се стигне до ексцесии от тяхна страна в предходните двубои.

Следете Славия - ЦСКА НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички