Екслузивно в SL: Лидерите на Сектор Г печатат 4000 нови билети за ЦСКА - Лудогорец


Екслузивно в SL: Лидерите на Сектор Г печатат 4000 нови билети за ЦСКА - Лудогорец
Снимка: Lap.bg

11515 0

Лидерите сред организираните фенове на ЦСКА ще направят всичко по силите си стадион "Българска армия" да бъде изпълнен до максимална степен за предстоящото дерби с Лудогорец в неделя. 

При всички положения то ще остане в историята на родния футбол като последния двубой на "Армията" при 56-годишното съществуване на съоръжението. Още преди края на календарната година ще почне и обезопасяването за събарянето на стадиона, за да стартират и дейностите по новата арена през първото тримесечие на 2024 г. 

Колко билета са продадени?

Новината, че това ще бъде последен мач за ЦСКА на настоящето съоръжение в "Борисовата градина" предизвика небивал в скоро време интерес и запалянковците изкупиха за броени дни билетите за двубоя в неделя от 17:45 часа, който ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

От ръководството на 31-кратните шампиони не съобщават колко точно билети са продадени, но вероятно става въпрос за повече от 17 000, колкото е и капацитетът на секторите "А", "В" и "Г". Сега - тарторите на организираните фенове искат да получат и голяма част от гостуващия сектор за паметния двубой. 

На какво се надяват на феновете

SportLive.bg получи категоричната информация, че идеята е да бъде използвано до максимална степен пространството между централния сектор и този за "гости". А привържениците от Разград да бъдат настанени точно под легендарното табло. 

Феновете вече са провели разговори с полицията и са ги убедили с уговорката, че там ще бъдат настанени семейства с деца и обикновени привърженици, за да не се стига до ексцесии. Тарторите са сигурни, че на "Армията" могат да влязат още близо 4000 запалянковци и всичко е в ръцете на ръководството. Очаква се скоро подобен вариант да бъде обсъден между двете страни. 

Босовете на клуба единствено могат да съжаляват за ужасяващото състояние на буферната зона в сектор "В", която от години не се ползва. Именно през април до нея се добраха запалянковци в дербито с Лудогорец, но няма кой да разреши да се продават билети за там. 

Следете всичко около историческото дерби ЦСКА - Лудогорец със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички