"Не искам да се връщам към този мач"! Очакванията на Златомир Загорчич преди Септември


"Не искам да се връщам към този мач"! Очакванията на Златомир Загорчич преди Септември
Снимка: Фейсбук страница на Славия

1567 0

Треньорът на Славия - Златомир Загорчич, сподели своите очаквания за предстоящото гостуване на своя тим на Септември. Двата отбора се изправят един срещу друг в среща от 28-ия кръг на Първа лига в петък, от 17:30 часа.

Наставникът на "белите" изрази увереност, че неговите възпитаници ще излязат на терена с устрем към победата срещу столичния си съперник. Той заяви, че не иска дори да си спомни за предходния двубой на тима си с Ботев Пловдив, завършил 0:0.

"Очаквам сериозен мач с един млад и пълен с енергия отбор, който подобно на нас не спира да дава път на българските момчета", коментира специалистът пред "Мач Телеграф" и продължи.

"Дано никога отново не играем така"!

"Не искам въобще да се връщам към мача с Ботев Пловдив. Дано не играем по подобен начин никога. Със сигурност ще излезем за победа срещу Септември, но за да я постигнем ще трябва да вкараме гол. А, за да се случи това, трябва да отправяме точни удари към вратата и всеки да поема повече отговорност на терена.

Сега програмата ни е сгъстена, но не мисля, че ще има проблем и кой знае каква умора. За футболистите винаги е добре да има повече мачове", допълни още Златомир Загорчич.

Загорчич има за цел и да оправдае слуховете по свой и адрес на възпитаниците си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички