Най-старият футболен деятел у нас избра между Михайлов и Бербатов за шеф на БФС


Най-старият футболен деятел у нас избра между Михайлов и Бербатов за шеф на БФС
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

15265 0

Най-възрастният футболен деятел в България - 102-годишният Деян Чаушев, обяви, че подкрепя Димитър Бербатов за президент на БФС. Великотърновецът, който е първият председател на ФК Етър от възстановяването му през 1957 г., посочва, че не смят Борислав Михайлов за лош ръководител, но иска промяна.

"Подкрепям Димитър Бербатов за президент на футболния съюз. Вярвам, че той може да бъде успешен ръководител. Не казвам, че Борислав Михайлов е управлявал лошо, но за мен е дошло времето друг човек да поеме юздите на този спорт", заяви Чаушев пред "България Днес".

Доайенът е роден през далечната 1920 г. и до днес е запазил своята усмивка и радостта от живота. "Гледам всички мачове по телевизията и с нетърпение чакам Етър пак да влезе в Първа лига, за да бъда на стадиона. Интересувам се и от футболните първенства в Европа. Любимите ми отбори извън България са Интер и Челси.

Чаушев е преживял 7 операции, включително заради рак, извадени са му няколко органа, но е преодолял всички трудности и продължава да е в добра кондиция и с бодър дух, пише вестник "Борба" за него. Тайната рецепта за дълголетието му е труд, непрекъснато движение и спорт. А ето как БФС беше хванат в лъжа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички