Родният клуб на Стоичков изригна срещу БФС: Сегашното ръководство е компрометирано, готови сме да платим цената


Родният клуб на Стоичков изригна срещу БФС: Сегашното ръководство е компрометирано, готови сме да платим цената
Снимка: LAP.bg

2654 0

Ръководството на Марица Пловдив излезе с гневна позиция срещу БФС. Подвизаващият се във Втора лига клуб я разпространи чрез официалната си Фейсбук страница.

Пловдивчани реагираха остро заради наложените репресивни мерки от БФС срещу клубовете, подкрепили Димитър Бербатов за президент на БФС.

Припомняне, че Марица също подкрепя промяната в българския футбол, като дори за Конгреса през октомври миналата президентът на маричани Христо Христов бе сред кандидатите за шеф на футболната централа. Тогава обаче той си даде самоотвод..

SPORTLIVE публикува позицията на родния клуб на Христо Стоичков без редакторска намеса:

"ПФК МАРИЦА 1921 ПЛОВДИВ изразява своята подкрепа към клубовете, чиито представители присъстваха на конгреса от 18 март и е солидарен с тях! Сегашното ръководство на БФС е компроментирано и води българския футбол към невиждани дълбини!

Той трябва да тръгне по друг път - този на развитието! И ако цената за това е 15 000 лева сме готови да я платим. НАС НЕ НИ Е СТРАХ от инквизиционните методи на така наречената футболна централа!"

Преди броени дни президентът на Марица Пловдив Христо Христов разкри пред SPORTLIVE машинации на БФС и обяви кой е главният виновник за цирка, сътворен около управлението на родния футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички