Матич алармира: Няма как да имаш самочувствие без точки


Матич алармира: Няма как да имаш самочувствие без точки
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1087 0

Треньорът на Септември София - Славко Матич, честити на Славия успеха над неговия отбор. Сърбинът призна, че самочувствие във футболистите му липсва поради липсата на точки, но се надява това да се коригира.

„Честита победа на Славия. Мисля ,че беше равностоен мач. Първото полувреме загубихме мача. Второто полувреме без много шансове за двата отбора. Тактически много грешки. Показахме характер, искахме да изравним, липсваше ни и късмет. Вече четвърти-пети мач, малко ни липсваше“, каза Матич.

„Не е лесно да имаш самочувствие, когато нямаш точки. Загубихме самочувствието си. Имахме повече шансове, виждате сами. Показахме характер второто полувреме и искахме да не загубим този мач“, добави той.

„Лидерството идва с опит. Славия е добър отбор и има добър треньор. Жалко, че пак загубихме точки. Продължава животът, има нови мачове“.

„Последните две седмици имахме здравословни проблеми. Трябва просто повече да се работи, да се държи съблекалнята здраво“.

„Информация за тим от Африка не знам откъде са. Ще имам разговор с президента тази седмица, друго няма какво да коментирам (за мястото си в клуба)“.

„Преди мачовете с Левски и Лудогорец трябва да работим върху много неща. Те са от горната половина на таблицата. Трябва да имаме още повече подкрепа. Не е лесно, когато се губи. Трябва да се работи и да се продължава напред“, каза още старши треньорът на Септември София. А какво заяви Загорчич след победата на "белите", разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички