Загорчич е доволен от успеха и терена, сподели надежди относно Галин Иванов и Левски


Загорчич е доволен от успеха и терена, сподели надежди относно Галин Иванов и Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1002 0

Старши треньорът на Славия - Златомир Загорчич, говори след скромния успех на "белите" над Септември с 1:0. Специалистът не скри задоволството си от успеха над другия столичен тим и изрази надежда, че Галин Иванов ще бъде готов за дербито с Левски в сряда.

"Успяхме да вкараме бърз гол, успокоихме се, направихме и още ситуации, в които можехме да направим мача още по-спокоен. В последните минути противникът се опита да изравни, но спечелихме, което е най-важното. Доволен съм от победата. Някои път трябва и късмет, играхме досега на терени, които бяха в лошо състояние, хубаво е теренът да е като нашият сега. Трябва да създаваме ситуации и да вкараме гол в повече.

Ахмед Ахмедов е много добър футболист, но се завърна след дълга пауза, работеше в Банско добре, после пак имаше здравословни проблеми, в определени моменти му липсва физическа сила. Сигурен съм, че когато е здрав, ще бъде по-опасен. Срещу Левски е мач като срещу всеки друг противник - не заслужавахме да загубим в четирите мача досега, но това е футболът, всеки път не печели по-добрият отбор. Галин Иванов тренираше последните два дни, имаше проблем с мускул, решихме да не рискуваме, надявам се, че срещу Левски ще е готов", заяви Загорчич.

Ето как се разви самата среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички