Мартин Петров отговори на нападките и отсече: Не става въпрос за власт и кокал, искаме да внедрим нещо ново и качествено


Мартин Петров отговори на нападките и отсече: Не става въпрос за власт и кокал, искаме да внедрим нещо ново и качествено
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4137 0

Бившият национал на България Мартин Петров обяви, че всички действия на Димитър Бербатов и екипа му са законни. Той е част от хората около екснападателя на Манчестър Юнайтед и Тотнъм, който се бори за президентския пост в БФС.

Миналия октомври, както и сега на 18 март, се състояха два Конгреса, но нито един от тях все още не е вписан. Поради тази причина продължава да е начело на родния футбол след избора му от 2018 година.

Единственият губещ от това положение е българският футбол, особено тези аматьорските, които не могат да упражняват това, което обичат, да играят мачове, защото бяха изхвърлени. Чакаме съда, самата държава, нашите юристи да вземат точните решения, за да се реши тази сага, защото всичко, което правим е напълно законно“, сподели Мартин Петров, който се включи по БНТ.

Той коментира и нападките, отправени към екипа на Димитър Бербатов от страна на опозицията.

Живея в Испания от дълго време и когато дойде коронавируса 3 месеца не ни даваха да излизаме от вкъщи. Как успяха тук да си решат проблемите в Испания? Дистанционно, има комуникации. Това са упреци и лъжи, които в пространството се внедряват внушения, че няма да се справим, защото сме в чужбина. А и те откъде знаят ние след година, например, къде ще сме? Къде ще живеем?“, категоричен е бившият национал.

Петров подчерта, че единствената цел на екипа на Димитър Бербатов е да развива родния футбол в правилната посока.

Ние не нападаме никого лично. Разликата между тяхното и нашето държание е, че ние отправяме градивна критика с факти, ние искаме да внедрим нещо ново и качествено. Не става дума за власт и кокал. Опитът ще си дойде, благодарение и на връзките, които имаме с федерациите в чужбина, и Стилиян Петров, и Бербатов. Искаме да се развиваме в правилната посока“, каза за финал Петров.

А ето как човек на Бербатов атакува Борислав Михайлов и Венцеслав Стефанов.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички