Мартин Петров посочи в каква насока ще се занимава, разкри как ще работи в БФС от чужбина


Мартин Петров посочи в каква насока ще се занимава, разкри как ще работи в БФС от чужбина
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1489 0

Легендата на българския футбол Мартин Петров, който е и част от екипа на кандидат-президента на БФС Димитър Бербатов, говори на специалната пресконференция през конгреса, на който ще бъде избран нов президент. Той призна, че "масовият и училищният футбол е насоката, в която ще тръгне да се занимава".

"Да си част от Изпълнителния комитет на БФС не е маловажно, защото това е органът, който взима важни решения. Живеем в дигителаен свят и фактът, че няма да съм през цялото време в България, не е проблем. В това отношение сега БФС изостава, защото винаги може да се обсъдят нещата чрез дигиталните средства.

Всеки има семейство, аз така съм преценил. Не се знае след време като пораснат децата къде ще живея. Може да се прибера в България. Масовият и училищният футбол е насоката, в която ще тръгна да занимавам. Тепърва изграждаме къщичката, но нека да направим най-важната крачка. Не се съмнявам, че утре ще се поздравим с победа" - заяви Мартин Петров.

Разкази за абсурдни действия от БФС срещу феърплея на Конгреса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички