Петър Величков разкри крие ли се от БФС и отсече: Михайлов и Сие май ми блокираха мейла, едва ли ме търсят


Петър Величков разкри крие ли се от БФС и отсече: Михайлов и Сие май ми блокираха мейла, едва ли ме търсят
Снимка: Lap.bg

1903 0

Дясната ръка на Димитър БербатовПетър Величков, даде отговор на появилите се информации, че БФС го издирва, за да му връчи покана за Изпълком. Той разясни ситуацията пред колегите от „Dsport“, като изрази сериозни съмнения, че от футболната централа наистина го търсят.

"Kойто истински ме търси, обикновено ме намира. Не вярвам на подобни глупости. Едва ли някой ме търси, а и за какво? Аз за Изпълком не им трябвам. Нали Михайлов публично обясняваше, че съм изключен от Изпълкома“, обяви Величков.

Той призна, че има проблем с електронната си поща, но не изключи възможността  той да е създаден именно от хора, свързани с БФС.

„За да бъдем коректни докрай трябва да кажа, че от няколко дни имам проблем с личната си електронна поща. Блокиран е. Няма да се учудя , ако се окаже , че точно Михайлов и Сие ми създадоха този проблем за да тръбят сега , че се крия и не могат да ме намерят. Но аз ще разбера, кой стои зад това, бъдете сигурни. Нямам от кого и защо да се крия, но освен футбола си имам и други дела. Върша си работата. В Устава има и друг начин да ме поканят, ако им трябвам за Изпълком, от който уж съм изключен. Там в чл.50, ал.3 мисля беше е записано, че могат да ме поканят на Изпълком чрез връчване на поканата лично срещу подпис“, коментира дясната ръка на Бербатов.

„Блокираха ми мейла, сега ще трябва да дойдат лично да ми връчат поканата. Не съм сигурен в това, разбира се и не искам никого да обвинявам без доказателства. От никого не се крия, в момента ме намирате в София, но имам по-важни неща от приумиците на Михайлов. Да се чете Уставът, нали така съветваше Лечков. А защо те не го четат, а си карат както си знаят и целия свят се смее на юристите им?“, жегна той ръководството на БФС.

„Събират тихомълком Изпълком, отиват в регистъра да впишат решенията на този Изпълком и от там ги връщат заради безброй нарушения на Устава и Закона. Не ми се коментират вече тези теми. Пак някой ги е посъветвал нещо грешно, пак нещо са намислили. Ние си караме по Устав и Закон и си вървим по нашия път", завърши Величков.

А ето как наскоро дясната ръка на Бербатов отговори и на Венцеслав Стефанов.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички