Човек на Бербатов с атака по Борислав Михайлов и Венци Стефанов: Потресен съм от двуличието и лицемерието


Човек на Бербатов с атака по Борислав Михайлов и Венци Стефанов: Потресен съм от двуличието и лицемерието
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5976 0

Борис Станков, който е близо до Димитър Бербатов в борбата му с Борислав Михайлов за президентския пост в БФС, даде интервю пред "Тема Спорт", в което говори по актуалните теми в родния футбол.

Той заяви, че е потресен от "двуличието и лицемерието" на настоящото ръководството на Българския футболен съюз, защото:

"Потресен съм от двуличието и лицемерието на сегашното ръководство на БФС и техните придворни викачи и защитници. През цялото време, вече над година, всички “морални гурута” от сегашното ръководство се опитват да убедят цялото общество, че ние сме лошите, че ние сме негативните и едва ли не целим унищожение. До момента аз не съм чул абсолютно нищо градивно от тях – точно обратното. Те постоянно излизат с неверни твърдения, грозни оплювания, като показват изключително ниското си ниво чрез лични и вулгарни нападки към всеки член на екипа ни. Аз смятам, че цялото общество вече се е убедило в нашите морални ценности и до момента абсолютно никой не успя да излезе с аргументи и факти и да каже какви всъщност са нечистите ни интереси. Истината е, че интересите ни са свързани само и единствено с бъдещето развитие на българския футбол – толкова е просто. Но принципно хората виждат света, изхождайки от себе си", започна той, а след това коментира и своебразната покана на Венцислав Стефанов към Бербатов и изрази мнение, че босът на Славия "вече тотално омръзна на хората":

"Станало е някакво сериозно разминаване. Ние чакахме г-н Стефанов да дойде на протеста и да поговори с хората, но той така и не дойде. Направихме и обиколки в цялата страна, включително и в София, а той така и не дойде. Всъщност аз така и не разбрах г-н Стефанов като какъв точно ни чака на базата в Бояна. Като член на ИК, като вицепрезидент, като защитник на г-н Михайлов или може би като съветник на ПР отдела на БФС. Моите уважения към г-н Стефанов, но вече тотално омръзна на хората с неговите тотално цинични и лични нападки. Аз бих искал да чуя от него веднъж нещо градивно и смислено, за съжаление цялата футболна общественост вече чака 16 години да чуе нещо такова".

"Сегашното ръководство на БФС подмолно и грозно се опитва да използва протеста, който се проведе на 31 март, за да се опита отново да изкара г-н Бербатов и нашия екип като най-лошите. Е, неуважаеми господа, не ви се получава – протестите срещу вас са почти всеки ден и в почти всеки град, дотам го докарахте, всички да ви ненавиждат. А като изключиш 104 клуба, от които над 30 детско юношески школи, какво си очаквал, да дойдат ветераните да протестират ли? Да, ние многократно казахме, че това, което направиха няколко деца, не беше редно и ние в никакъв случай не подкрепяме такива прояви. Но защо никой не говори, че в цялата страна вече има такива протести против сегашното ръководство и никога не е имало такова обединение? “Моралните гурута” по сигнал излизат да нападат нас, точно защото всячески се опитват да отклонят вниманието от най-важното,м а именно че футболна България въстана срещу такива като тях, протестите са точно против сегашното ръководство. Към тях е народното недоволство. Те са хората, които са отговорни, към тях трябва да са всички неудобни въпроси. Обществото вече има абсолютна нетърпимост към това управление", продължи Борис Станков.

Той коментира и изявлението на Борислав Михайлов, че му е под нивото да коментира протестите:

"Това е отговор на човек, който или не може да измисли аргументиран отговор, или тотално е загубил представа за реалността. Това за пореден път доказва, че тези хора въобще не ги интересува нито мнението на футболната общественост, нито развитието на нашата любима игра, нито имат намерението да поемат каквато и да е било отговорност. Жалко, много жалко, аз познавах тотално различен Борислав Михайлов".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички