Мартин Петров: Абсолютен абсурд е да работим заедно с Борислав Михайлов


Мартин Петров: Абсолютен абсурд е да работим заедно с Борислав Михайлов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5419 0

Бившият национал на България - Мартин Петров, коментира актуалната ситуация както в родния футбол, така и в БФС и в националния отбор. Петров е част от екипа на Димитър Бербатов, който се бори да оглави футболната ни централа.

Представянето на националния отбор и битката за БФС

"Стискам палци на националния отбор да се класира на европейското първенство през 2024 г., въпреки че г-н Иванов (б.р. Георги Иванов-Гонзо) ни обвинява, че плюем всеки път, когато има мач. Аз не се сещам за такъв случай. Пожелавам им успех в тези квалификации. Тежка е групата. Еуфорията е много голяма, при положение, че сме победили Фарьорските острови, Люксембург и Гибралтар. Тепърва идват истинските мачове, нека се види тук", заяви Петров пред БНТ.

"Ще дойдем на власт скоро. Работим с голям хъс и ентусиазъм. Нека клубовете знаят, че не сме се отказали. Постоянно работим, разискваме и надграждаме нашата програма. Битката продължава твърде дълго. Ние искаме само един честен Конгрес на който клубовете да гласуват честно. Дай Боже кандидатите да са повече, за да има повече идеи. Битката не ни уморява, убеден съм, че нещата ще станат рано или късно. Абсолютен абсурд е да работим заедно с Борислав Михайлов. Ние си имаме приоритети и човешки норми, които никога няма да прескочим", добави той.

Нивото на българския шампионат

Мартин Петров не е доволен от нивото, което представят повече български отбори в Първа лига. "В последните години българският футбол не е на добро ниво и всеки един това ще го потвърди. ЦСКА направи доста ръководни и структурни промени. Колкото повече отбори се намесват в битката за титлата, толкова по-интересно ще бъде първенството. Пожелавам на Левски и ЦСКА да си оправят проблемите и да пълнят стадионите". Петров неведнъж е критикувал състоянието на българския футбол и е категоричен, че има нужда от промяна, ако искаме отново да играем на големи форуми.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички