ЦСКА честити 44-тия рожден ден на една от последните български легенди


ЦСКА честити 44-тия рожден ден на една от последните български легенди

1673 0

Ръководството на ЦСКА използва социалните мрежи и своя официален сайт, за да честити рождения ден на една от последните български легенди на "Българска армия" и националния отбор по футбол - Мартин Петров.

Роденият на 15-ти януари 1979 г. във Враца навърши 44 години, като от ЦСКА припомниха славната му кариера в чужбина, както и периодите му на "Армията", при които съумя да направи дубъл на родната сцена - шампион и носител на Купата на България през сезон 1996/97.

Ето какво написаха от ЦСКА по адрес на бившия си реализатор:

"Армейци,

днес бившият футболист на ЦСКА Мартин Петров празнува своя 44-и рожден ден.

Той играе в ЦСКА в периода 1996 - 1998 и през сезон 2013 - 2014. Именно в ЦСКА нападателят слага и официален край на кариерата си. През 1996/97 Марто става шампион и носител на Купата на България с червения екип.

Мартин Петров има огромен принос за силното представяне на ЦСКА в турнира за Купата на УЕФА през есента на 1998, когато армейците отстраняват последователно Белшина (Бобруйск), Молде (Молде) и Сервет (Женева), за да стигнат до мачове с Атлетико (Мадрид).

Пожелаваме му здраве, щастие, късмет и още много успехи!"

Вижте какъв силен трансфер осъществи екс играч на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички