Борислав Михайлов с любопитен коментар за Кръстаич и „прогноза“ за класиране на Евро 2024


Борислав Михайлов с любопитен коментар за Кръстаич и „прогноза“ за класиране на Евро 2024
Снимка: БГНЕС

1448 0

Президентът на БФС Борислав Михайлов коментира случващото се в националния отбор по футбол на България след идването на Младен Кръстаич. Той изрази мнение и относно евентуалното класиране на „трикольорите“ за Евро 2024. Михайлов говори след откриването на новия тренировъчен миникомплекс по футбол в гр. Аксаково

Кръстаич очевидно се харесва на всички и според мен беше правилното решение да привлечем чужденец на поста. Към настоящия момент му се получава, пожелавам му късмет, групата е трудна, но може да се играе и ние ще се опитаме да се класираме“, подчерта Михайлов.

Какъв е шансът да се класираме на голямо първенство ще ви кажа, когато свършат мачовете. Със сигурност групата е такава, че може да се надиграваме”, допълни шефът на родния футбол.

Михайлов говори и за случващото в българското първенство, като изтъкна превъзходството на Лудогорец над останалите клубове.

Има си и във футбола, и в живота, стандарти. Лудогорец има най-големият бюджет, привличат най-добрите футболисти за тях и са на мястото, което заемат, в момента първенството е интересно, има близки отбори. С нашите големи усилия терените са по-добри. Всички имат осветления, предават се мачовете, така че българското пръвенство мисля, че е доста добре“, заяви той.

Разширява се и женският футбол. Не сме от страните като Германия, Норвегия, Франция, които да развиват женския футбол много, но правим всичко възможно и продължаваме в тази насока”, каза Михайлов по адрес на развитието на женския футбол у нас.

В същото време Младен Кръстаич продължава с изненадите. Поредният попаднал в радара му за „лъвовете“ е бивш вратар на ЦСКА.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички