Мартин Кушев каза защо Славия заложи на 47-годишен вратар срещу ЦСКА и отсече: Не ни превъзхождаха с нищо


Мартин Кушев каза защо Славия заложи на 47-годишен вратар срещу ЦСКА и отсече: Не ни превъзхождаха с нищо
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

10935 0

Помощник-треньорът на СлавияМартин Кушев, изрази мнението си след поражението с 0:2 от ЦСКА. Той ръководеше „белите“ в тази среща заради наказание на Златомир Загорчич.  Кушев отсече, че „червените“ не са превъзхождали с нищо неговия тим.

ЦСКА СЕ ВЪЗПОЛЗВАЛ ОТ СИЛНОТО СИ ОРЪЖИЕ

 „Аз съм на мнение, че ЦСКА по нищо не ни превъзхождаше в целия мач. Получихме гол от корнер, всички знаем, че ЦСКА са добри в това. Вторият гол се получи след 2-3 грешки последователни. Пак казвам, че момчетата се бориха и с нищо не ни превъзхождаха. Разговаряхме доста, но все пак това е футболът. Случва се“, коментира след мача Кушев.

„Като цяло доста нервен мач, за нас беше важно да вземем трите точки, защото много загуби се натрупаха, но не успяхме. Помощник треньорите са точно затова, когато старши треньорите имат проблем, да застанем на първа линия. Ние проблеми имаме доста и ако сте забелязали дори нямахме хора за групата, бяхме по-малко. Някой път като тръгне мача така, с контузии и просто се объркват нещата и първоначалния план не действа“, продължи той.

„Ние всички сме на мнение, че отборът играе добре и се раздава. Просто липса на малшанс или концентрация във важни моменти, виждате, че три мача загубихме в последните секунди. Работим върху това и се надяваме да не ги повтаряме тези грешки“, посочи специалистът.

„Ние имаме трима вратари и така като гледаме тренировъчния процес и тримата заслужават шанс. Днес заложихме на опита“, отговори Кушев на въпрос защо на вратата застана 47-годишният Георги Петков.

Междувременно треньорът на ЦСКА Саша Илич разкри разковничето за успех над Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички