Разковничето за успеха срещу Славия - промените на Саша Илич в защитата на ЦСКА


Разковничето за успеха срещу Славия - промените на Саша Илич в защитата на ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

9269 0

Наставникът на ЦСКА Саша Илич сподели впечатленията си след победата на неговия отбор над Славия с 0:2. Той сподели, че е доволен повече от второто полувреме, като през първата част мислите все още са били насочени към отпадането от Купата.

Отпадането от Купата е повлияло на играчите

"Днес бе изключително тежък мач за нас, тъй като отпаднахме от Купата миналата седмица. През първото полувреме не изглеждахме добре, бяхме по емоциите от отпадането от Черно море. През второто имахме късмета и щастието да вкараме два бързи гола, след това беше лесно.

През първото ни беше трудно да влезем в ритъм. Имаше много спирания на играта, контузията на Вион. След това имаше ситуации, ВАР трябваше да се намеси. Всичко това повлия. Но пак казвам, че второто полувреме се промени това с двата голове", заяви Илич след мача.

Промените в защита

Относно решението да остави Юрген Матей и Кристиян Петров на пейката: "Отново казвам, че разполагаме с 25 играчи. Искахме да заложим на други, за да поддържат и те ниво. От друга страна и Кристиян и Матей изиграха много мачове, а с тези, които играха знаехме, че ще имаме предимство от статични положения. Както стана и с Кох".

Не бе подминат и предстоящия мач с Левски, който е на 17-и април. "Дори не знаех, че имаме 9 поредни победи като гост. Гледаме за всеки мач, който ни предстои е най-важният. Сега предстои мач с Левски Остават 10 мача всеки от тях е финал. Това, което ме интересува играта. Те играят по страхотен начин и очаквам да стане добър мач, защото просто играят добре". А какво заяви Тобиас Хайнц за идния двубой - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички