Манчев: Доволен съм от желанието, очаквайте всичко от нас за победа в следващия мач


Манчев: Доволен съм от желанието, очаквайте всичко от нас за победа в следващия мач
Снимка: Lap.bg

1412 0

Наставникът на Хебър ПазарджикВладимир Манчев, говори след ценното реми (1:1) на възпитаниците му срещу Берое в последната среща от 15-тия кръг в Първа лига. И двата тима се нуждат от точки, за да излязат от зоната на изпадащите, но специалистът подчерта, че е доволен от характера на момчетата му. Те съумяха да се върнат в срещата след попадение още в 7-мата минута. 

"Точките не станаха три главно, защото не започнахме мача както очаквахме. Допуснахме някои неточности и да ни поведат в първите минути. Не знам на какво се дължи, може би на липса на концентрация. След това съм доволен, че се върнахме в мача", обясни специалистът след последния съдийски сигнал, като възпитаниците му имаха възможности до края на срещата.

"За съжаление не успяхме да развием контраатаките си през второто полувреме. Досега допускахме при 0:1 да се разколебаем. Доста са нещата, които се опитваме да променим в отбора. Доволен съм, че играчите имат голямо желание и опитват да правят това, което тренираме през седмицата.

И двамата ни вратари са много добри и разчитаме на тях. Очаквайте да направим всичко възможно да спечелим следващия си мач. Малко ни е трудно да поддържаме едно ниво на игра и концентрация през целия мач", допълни Манчев, който е начело на тима от едва няколко кръга и обясни ситуацията около стадиона в Пазарджик:

"Днес започнаха строителните дейности на стадиона ни в Пазарджик, а колко ще продължат, времето ще покаже".

Ето как се разви срещата между Хебър и Берое!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички