Киров: Футболистите играят притеснено заради малкото точки, липсва ни Кръстев


Киров: Футболистите играят притеснено заради малкото точки, липсва ни Кръстев
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

1294 0

Старши треньорът на Берое Николай Киров, говори сред ремито между възпитаниците му и Хебър в последната среща от 15-тия кръг. Двубоят завърши при 1:1, а заралии допуснаха изравняване в края на първата част, което доведе до четвърта среща без успех в шампионата. 

"Много са причините. Определено имаме проблеми, както в едната, така и в другата посока. Няма какво толкова да се коментира този двубой. Не мисля, че блестеше с някакво качество. Имаше доста притеснени хора. Когато липсват точки, хората са притеснени. Целта пред нас до нова година е да съберем повече точки", обясни Белия, като отдаде притеснението в редиците му на едва 13-те спечелени точки след 15 кръга.

"Всички офанзивни играчи взеха участие. Проблемът е, че състезателите в преден план трябва да бъдат повече и като бройка, и като качество. Някои се получиха, но с натрупване на умората започнахме да играем на крак. Когато няма дълбочина, трудно може да се организира атака.

С трениране можем да изчистим грешките. Етапът е такъв, че не може да се наблегне много на тренировките. Имаме проблем с хомогенността на състава. Лошото е, че в атака ще имаме наказан състезател, което не е приятно и пак ще трябва да прекрояваме състава", добавя специалистът около проблемите в състава на заралии и подчерта липсата на преотстъпения нападател от ЦСКА - Калоян Кръстев.

Ето как се разви срещата между Хебър и Берое!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички