Ясен Петров отрязал клуб от Първа лига, но не категорично


Ясен Петров отрязал клуб от Първа лига, но не категорично
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1962 0

Ръководството на Хебър (Пазарджик) е предлагало треньорския пост в тима на бившия национален селекционер Ясен Петров, твърди "Мач Телеграф". Това се е случило, след като стана ясно, че Фулвио Пеа няма да продължи да води отбора.

Петров обаче любезно е отклонил офертата, но може да бъде потърсен след Нова година, тъй като отказът му не е бил категоричен. От Хебър са получили отказ и от Николай Киров-Белия, който е предпочел да поеме Берое, както и от Димитър Димитров-Херо.

След всички тези откази, ръководството се е спряло на асистента на Пеа - Владимир Манчев. Той обаче не започна много добре начело на тима и има 5 мача до края на годината, за да запази поста си, пише изданието.

Срещите, в които Манчев трябва да печели точки и да стабилизира играта, са домакинството на Берое днес, това на Ботев (Пд), гостуване на Септември (София), домакинство на Локо (Пд) и гостуване на ЦСКА 1948. Ако след тази поредица от мачове Хебър не се е изкачил над 14-ата позиция, догодина тимът ще има нов треньор. А ето какво каза Манчев след първия си успех с Хебър

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички