Любослав Пенев преди ЦСКА 1948 - Лудогорец: Имат футболисти за два отбора


Любослав Пенев преди ЦСКА 1948 - Лудогорец: Имат футболисти за два отбора
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5806 0

Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев държа пресконференция преди домакинството на Лудогорец от третия кръг на Първа лига. Двубоят ще се проведе в утрешния 22 юли от 21:00 часа!

До момента "червените" записаха една победа над Левски с 1:0 и равенство 1:1 с Пирин в Благоевград. "Стараем се, тренираме. Опитваме се да играем добър футбол, получава се, печелим точки, имаме си и кусурите, но ще се оправим лека по-лека. Нямаме кадрови проблеми", разкри за начало Ел Голеадор.

"Трябва да излезем с малко по-добра настройка. Не малко, ами много по-добра! Не искам да казвам къде са ни плюсовете и минусите. Искаме да играем добър и рентабилен футбол. Разбира се, че следя противниците, с които ще имаме двубои. Гледах и последния мач. Излишно е да коментирам, че Лудогорец има футболисти за два състава. Играха срещу съперник, който не е на тяхното ниво и в никакъв случай не ги затрудни", каза още той, визирайки победата над Шамрок Роувърс.

Любо Пенев коментира с няколко думи и назначението на Младен Кръстаич за нов треньор на България: "Сега разбрах за Кръстаич, не ми е на дневен ред да коментирам и да анализирам какво се случва в БФС. Утре имаме важен мач, ще прочета, ще прегледам. Все пак това е национален отбор. Надявам се най-накрая да намерим човека - дали ще е той, дали някой друг...".

"Искам да привлечем и други футболисти, за да има конкуренция. Направихме много добра подготовка. Не може да се желае повече към момента. Никой не трябва да се отпуска. Всеки трябва да се бори за своето място", допълни още треньорът на ЦСКА 1948.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички