Любо Пенев обяви големи промени и отсече: Смел човек съм


Любо Пенев обяви големи промени и отсече: Смел човек съм
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2640 0

Любослав Пенев се завърна в елита на българския футбол, след като склони да поеме Хебър (Пазарджик) и да помогне на отбора да запази статута си на един от 16-те най-добри отбора в България. 

Голямата цел пред Пенев 

"Тя е една - оставане в елита", отсече Пенев по време на представянето си за нов треньор на Хебър. Той поема юздите в клуба, след като в понеделник Владимир Манчев беше уволнен от поста

"Оптимист съм - имаме сили, но ни трябва много работа. Нямам никакви притеснения - аз съм смел човек. МИсля, че имам добри виждания за футбола", допълни бившият селекционер на България по време на представянето си. 

Промените в Хебър 

Интересен факт е, че Пенев не отива в Пазарджик с обичайния си екип от специалисти, като ще запази двама от действащите треньори в клуба - отговорникът за кондиционното състояние на отбора и наставника на вратарите. 

"С мен ще има двама помощници - Ради Здравков и Наско Стоилов. Треньорът на вратарите остава, кондиционният треньор остава. При тренировката ще се запозная с всички момчета. Аз познавам базата и тя ще продължава да се разраства", сподели Пенев, който обърна сериозно внимание и на школата на тима. 

"Школата също е важна. Тя е една индустрия. Те ще са потенциалът, който очаква един отбор. Ще има две контроли по време на паузата - събота Миньор и Локо (Пловдив) другата събота. Аз съм взискателен треньор, но нищо страшно няма. Всичко стъпва на база дисциплина и много работа", сподели още Ел Голеадор. 

Владимир Манчев вече може и да не е част от тима от Пазарджик, но пък поне отборът отбеляза гол за историята в последния му мач

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички