Официално: Любослав Пенев е новият старши треньор на Хебър Пазарджик! (ВИДЕО)


Официално: Любослав Пенев е новият старши треньор на Хебър Пазарджик! (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3853 0

Любослав Пенев официално се завърна като старши треньор в Първа лига, след като бе представен като нов наставник на закъсалия Хебър Пазарджик!

Той заменя на поста Владимир Манчев, който бе освободен във вчерашния 20 март след трите поредни загуби от Левски (0:2), Пирин (0:2) и Лудогорец (1:3).

За последно 56-годишният Пенев беше начело на ЦСКА 1948, но през зимната пауза напусна "червените". В треньорската си кариера легендарният голмайстор е водил още ЦСКА, Царско село, Ботев Пловдив, Литекс, както и дублиращия отбор на Валенсия.

Дебютът му начело на Хебър ще бъде в Пазарджик - при домакинството срещу Черно море на 9 април от 15:15 часа. В момента тимът е на предпоследното 15-о място в таблицата с актив от 16 точки и основната му цел до края на кампанията ще е да се спаси от изпадане.

"За мен това е изключително сериозно предизвикателство. Има още много мачове. Аз съм оптимист, с общи усилия на треньорския щаб, футболисти, ръководство и фенове ще изпълним целта, а тя е една - оставане в елита на българския футбол", заяви Пенев, цитиран от "БТА".

ОЩЕ - Любо Пенев обяви големи промени и отсече: Смел човек съм (първите му думи като наставник на Хебър - последвайте линка, за да ги прочетете)

Представянето на Любослав Пенев:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички