Любо Пенев: Изобщо не ме притеснява, че втори мач не вкарваме, тепърва ще има голове


Любо Пенев: Изобщо не ме притеснява, че втори мач не вкарваме, тепърва ще има голове
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2014 0

Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев говори след поражението с 0:1 от Черно море. Така след първите два кръга тимът от Пазарджик има общо една точка на сметката си. Въпреки това прави впечатление, че отборът все още няма отбелязан гол.

Пенев бе критичен що се касае представянето на Хебър през първото полувреме, като го определи като "страхливо". Относно липсата на попадения обаче не изрази притеснение и изрази увереност, че тепърва идват головете за неговия отбор.

"Прочитът ми за този мач е, че изиграхме едно страхливо първо полувреме. Второто играхме малко по-добре, но когато изоставаш в резултата не винаги можеш да компенсираш тези пропуски през второто полувреме. Това е – страхлива, безхарактерна игра, това казах на момчетата. И това бе причината да нямаме ситуации.

Изобщо не ме притеснява, че втори мач не отбелязваме гол, ние сме отбор, който създава положения и тепърва ще вкарваме голове. На Георги Николов ще му направим преглед, имаме цяла седмица да се подготвим и вярвам, че всички ще бъдат на линия. Ще му направим преглед и ще преценим какво му е състоянието" - сподели Пенев. Вижте повече за това как Черно море сломи Хебър (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички