Нова рокада? Любо Пенев е вариант да смени Ивайло Петев в Лудогорец


Нова рокада? Любо Пенев е вариант да смени Ивайло Петев в Лудогорец
Снимка: Хебър, Фейсбук

5246 0

Бившият треньор на ЦСКА Любослав Пенев може да смени Ивайло Петев начело на Лудогорец, пише "24 часа". Информацията идва след фалстарта на шампионите в Първа лига. На старта разгардчани загубиха с 3:1 от новака в шампионата Крумовград.

Поредна рокада в Разград?

Освен това "орлите" са и пред отпадане още в първия кръг в Шампионска лига. Те загубиха с 0:2 от косовския Балкани и ще имат много трудна задача за реванша в Разград. Пенев в момента е начело на Хебър.

Интересното е, че именно Петев го смени начело на националния отбор в края на 2014 г. Също така като куриоз може да се посочи, че отново новак в лицето на Любимец уволни Петев от Лудогорец с 1:0 преди 10 г.

Петев вярва в обрата на събитията

Ивайло Петев заяви след загубата от Крумовград, че не смята, че отборът е играл слабо и вяра в обрата срещу Балкани. "Слаби - не бих казал. Имахме 100-процентови положения и изтървахме. Допуснахме елемнтарен първи гол, а вторият бе след подценяване. Видяхме как се разви мача, надпреварвахме се кой ще изпусне повече. Срамно".

"Трябва, който излезе в този мач, да даде 102% от себе си. Трбява да вкараме ситуациите, аз съм сигурен, че ще ги имаме. 11 победителя трябва да се борят като лъвове", заяви Петев, като допълни, че всеки играч на Лудогорец трябва да има високи цели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички