Левски и Лудогорец по стъпките на ЦСКА към 1/2-финалите за Купата на България


Левски и Лудогорец по стъпките на ЦСКА към 1/2-финалите за Купата на България
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2004 0

Левски и Лудогорец излизат днес за своите мачове от 1/4-финалната фаза в турнира за Купата на България. „Сините“ ще „гостуват“ на Септември София от 17:30 часа на стадион „Георги Аспарухов“, докато Лудогорец, който по програма също трябваше да гостува на Монтана, ще приеме тима на своя „Хювефарма Арена“ три часа по-рано.

*Вижте коефициентите за двете срещи ТУК

Левски влиза с добро настроение и самочувствие в мача със Септември, който ще се проведе в дома на „сините“ поради липсата на ВАР система на стадиона на съперника. Играчите на Станимир Стоилов спечелиха и двата си мача от подновяването на пролетния полусезон в Първа лига, побеждавайки последователно Локомотив Пловдив и ЦСКА 1948.

Тимът ще се опита да се класира за полуфиналите на надпреварата, преди да отправи поглед и към дербито с ЦСКА в неделя. От своя страна, Септември е на шеста позиция във Втора лига, на пет точки от топ 4 и на девет от върха в класирането.

Българският шампион Лудогорец ще има за противник Монтана, като първоначално трябваше да гостува на „Огоста“, но подобно на ситуацията при Левски, ще приеме монтанчани в Разград заради наличието на ВАР система.

„Зелените“ са лидери в Първа лига, като имат четири точки аванс пред втория ЦСКА и стартираха много силно под ръководството на новия наставник Анте Шимунджа, печелейки последователно срещу Арда, Черно море и Славия. Монтана е девети във Втора лига.

За полуфиналите вече се класира действащият носител на трофея ЦСКА, който надви Локомотив Пд с 2:0 у дома. В последния четвъртфинал от програмата Славия приема Берое на Националния празник 3 март от 17:30 часа в Овча Купел.

Пълна програма от 1/4-финалите за Купата:

1 март, 17:30 – ЦСКА – Локомотив Пд 2:0

2 март, 14:30 – Монтана – Лудогорец

2 март, 17:30 – Септември – Левски

3 март, 17:30 – Славия – Берое

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички