Илиян Стефанов: Отне ми три секунди, за да се върна в Левски (ВИДЕО)


Илиян Стефанов: Отне ми три секунди, за да се върна в Левски (ВИДЕО)
Снимка: levski.bg

2096 0

Новото попълнение на Левски Илиян Стефанов даде интервю пред клубната телевизия, след като подписа със "сините". Той разкри, че веднага е приел офертата на клуба, в който е израснал като юноша.

“Чувството е невероятно да дойда в Левски. Това винаги е бил мой дом и винаги ще принадлежа тук. Мигновено взех решението. Може би ми отне 3 секунди“, започна младокът пред клубната телевизия.

„Господин Стоилов и господин Сираков ме привлякоха, така че съм им много благодарен за показаното отношение и старание, за да дойда.

Това е мечта на всяко момче, което е идвало в школата. Да играя за първия отбор безспорно е сбъдната мечта за мен. Искам да следвам целите, които са поставени от ръководството, за да върнем Левски на мястото, на което трябва да е. Искам да радваме най-добрата публика в България.

Нямам търпение да участвам в идващите мачове и ентусиазмът е на високо ниво. Познавам се с повече момчета и със служителите. Радвам се, че отново съм тук и се виждаме. Искам да благодаря на феновете и да им кажа, че са №1!“, завърши той.

Повече за трансфера на Илиян Стефанов прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички