Стойчо Младенов: На ЦСКА дават най-много картони


Стойчо Младенов: На ЦСКА дават най-много картони
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1967 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори след успеха на "червените" с 2:0 срещу Локомотив Пловдив. Той заяви, че "армейците" са ощетени, като им се дават най-много картони.

"Разбира се, не мога да не бъда доволен за всичко, което показахме на терена. Едно голямо браво за поведението от първата до последната съдийска свирка в този мач.

Някои хора преиграват малко с това защо вкарваме в началото защо не вкарваме в начало - това е футболът, както можеш да вкараш в първата минута, така и в продълженията. Поведението е важно, търсим победата и успяхме. Това беше най-важното и с футболна игра няма по-красиво от победата, независимо по какъв начин е постигната.

Мисля, че надиграхме тотално по всички параграфи отбора на Локомотив, във всяко едно отношение. Няма нещо, в което да отстъпихме.

Формацията зависи от противника, състезателите, които имам на разположение. Прекалено много картони се показват на ЦСКА, а ние сме най-мекият отбор. На Мухар, на Джеферсон - защо показаха картон? Аз алармирам, че има прекалено много картони.

Аз винаги знам, че критиците винаги ще намерят негативи, но аз ще намирам само положителното в ЦСКА. Без значение е съперникът, който жребият отреди, срещу него ще се изправим.

"Да възстановим състезателите и ще се подготвим за мача с Левски, няма маловажни мачове. Да не би Локомотив София да не беше по-малко важен от Славия или Ботев Враца? Всички са от изключителна важност, важното е да играем на върха на възможностите си.

Левски са с 6-7-8 нови, усилиха всяка една линия, по-голямо качество. Неминуемо са в по-добро състояние, отколкото през есента, има развитие и при нас, очаквайте един много добър мач", заяви Стойчо Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички