Курьор разкри защо не би играл в Левски и защо обича да им вкарва


Курьор разкри защо не би играл в Левски и защо обича да им вкарва

1395 0

Нападателят на Черно море Матиас Курьор разкри защо никога не би играл за Левски. В мача между двата тима миналата седмица националът на Мартиника отново вкара на "сините". Курьор сподели обаче, че би се радвал да получи оферта от другите два силни отбора в Първа лига - ЦСКА и Лудогорец. "Орлите" са и отборът, срещу който му е най-трудно да играе.

"Не харесвам "Левски" и не бих играл там, но това е голям клуб, уважавам го. ЦСКА и "Лудогорец" също са много големи клубове. Хубаво е за българския футбол, че влязоха в групите на Лига Европа. Ще бъде чест за мен, ако получа оферта от тях. Но предвид възрастта ми, едва ли може да се случи подобен трансфер. Ако си в такъв голям клуб, винаги си под светлините на прожекторите. Мислите ми за момента са съсредоточени изцяло върху "Черно море", заяви Курьор пред duma.bg.

"Левски е отборът, срещу който се мотивирам най-много винаги. Защото не харесвам "Левски" не без причина. Голям клуб, но футболистите му се държат надменно. Когато играеш за голям отбор, трябва да показваш подобаващо отношение на терена", допълва нападателят.

"Срещу "Лудогорец", със сигурност в България ми е било най-трудно. Най-добрият футболист в първенството е Тодор Неделев. И съм впечатлен, че е верен на "Ботев" (Пд), уважение към него. Винаги съм му казвал, че е много добър футболист", каза още той. А кога и как Гриша Ганчев предложи на Курьор да играе за ЦСКА вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички