Поредна убедителна победа качи Берое на върха в Първа лига


Поредна убедителна победа качи Берое на върха в Първа лига
Снимка: Facebook - Beroe

1665 0

Отборът на Берое продължава прекрасното си представяне в Първа лига от началото на новия сезон. Футболистите на Димитър Димитров – Херо успяха да постигнат 4-та победа, като надиграха Черно море с 4:0 при домакинството си в Стара Загора. Ерсон Диас Кукула се превърна в герой за заралии, като реализира две попадения, а Иван Минчев и Алиун Фал добавиха по още едно.

Началото на срещата не бе изпълнено с много положения пред двете врати. Все пак домакините от Берое бяха по-активният тим в срещата. В 30-тата минута вратарят на Черно море Георги Георгиев не се намеси по най-добрия възможен начин и топката достигна до Ибрахима Конте, но нападателят не успя да намери вратата на гостите. В 39-тата минута се стигна до разбъркване в наказателното поле на „моряците“. Впоследствие Крум Стоянов подаде по земя и намери Кукула, който с мощен шут откри резултата – 1:0!

През второто полувреме Берое заигра дори по-добре и бързо стигна до втори гол. В 51-вата минута Крум Стоянов отново влезе в ролята на асистент, като отправи центриране в наказателното поле на Черно море, където Кукула с глава реализира своя втори гол в двубоя – 2:0! В 58-мата минута резултатът стана класически. Алиун Фал бе изведен в наказателното поле, но бе затворен от вратаря Георги Георгиев. Нападателят върна топката назад, където бе Иван Минчев, който вкара за 3:0! Нещата за Черно море станаха кошмарни в 65-тата минута, след като Исмаил Иса изрита без топка Георги Ангелов и получи червен картон. В 68-мата минута резултатът нарасна на 4:0! Крум Стоянов продължи с асистенциите и намери Алиун Фал в наказателното поле, който реализира.

Днешната победа означава, че Берое излиза на първото място във временното класиране в Първа лига. Играчите на Димитър Димитров – Херо събират актив от 14 точки. Черно море остава на 12-то място с едва 5 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички