Ганчев към Курьор: Ще ти плащам колкото искаш, ти унизи говедата!


Ганчев към Курьор: Ще ти плащам колкото искаш, ти унизи говедата!

5362 0

Матия Курьор разказва пред френския сайт "Footballski" за проваления трансфер в ЦСКА и за това как в последния момент се е озовал в Локомотив (Горна Оряховица). Героят за Черно море от сезона със спечелената Купа на България разкри как е протекла срещата му с колоритна фигура като Гриша Ганчев.

"Не че не съм искал да остана в Черно море след края на миналия сезон, президентът също искаше точно това, но новият треньор - не (бел.ред. става въпрос за Георги Иванов-Гонзо).

БОЙКО БОРИСОВ: ЦЕСЕКАРИТЕ ДА СЕ РАДВАТ, ЧЕ ИМАТ ОТБОР ВЪВ ВСЯКА ГРУПА!

Sportlive.bg уточнява, че Гонзо не в никак добри отношения с агента на Курьор Николай Жейнов и затова е позволил на футболиста да си тръгне.

"Тогава се появи възможността да премина в ЦСКА и се съгласих да проведа преговори, защото към този момент нямах много опции - Черно море със сигурност не беше една от тях", разказва Курьор.

ЛЕВСКИ НЕ ВПЕЧАТЛЯВА, ЦСКА ИМА ПО-КЛАСНИЯ ТИМ

"С агента ми си уредихме среща с новия собственик на ЦСКА Гриша Ганчев малко след като беше започнало първенството и ЦСКА се бе завърнал в елита. Когато пристигнахме в столицата, видях много надписи и плакати на ЦСКА, тогава започнах да осъзнавам повече колко голям клуб е ЦСКА.

Г-н Ганчев ни посрещна с бутилка уиски и когато седнахме, каза на хората си да напуснат стаята. Дълго време говореха с агента ми (Николай Жейнов), който ми превеждаше малко, но основният разговор беше на български и не разбирах много.

В един момент Ганчев ме попита на полуанглийски-полубългарски колко пари искам. Просто ей така. Веднага попитах агента си за съвет, но Гриша Ганчев ме прекъсна с думите, че иска да говори директно с мен и иска да чува отговорите от мен.

Малко се смутих и казах, че искам поне толкова, колкото съм получавал в Грузия. Той веднага ми обяви, че ще ми плаща дори повече пари, защото съм унижил говедата. Визираше мача за Купата, когато вкарах на Левски с екипа на Черно море.

Имах представа за важността на ЦСКА в България, но в следващите минути Гриша Ганчев ми говори още за това. После се разбрахме на коя дата точно да дойда, за да подпиша договора си.

Изгледах на живо победата на ЦСКА над Локомотив (ГО) от трибуните, медиите вече информираха за преминаването ми в ЦСКА, а феновете бяха много доволни от този факт. Но изведнъж нещата се провалиха, защото тъкмо бе назначен нов треньор на отбора (Едуард Йорданеску), който не ме искаше, затова така и не се получиха нещата.

Съвсем скоро дойде и разговорът с президента на Локомотив (ГО), който веднага ми каза, че не може да ми плаща висока заплата, защото в този отбор всичко се изкарва с труд на терена. Говореше ми така, сякаш изобщо не очаква да отида в неговия клуб, но аз му обясних, че не съм дошъл за пари и в крайна сметка се разбрахме", завърши Курьор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички