Сираков оправда резултатите при Тодоров, той остава на работа в клуба


Сираков оправда резултатите при Тодоров, той остава на работа в клуба

554 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков обяви, че приема оставката на Георги Тодоров, като подчерта, че той ще остане на работа в клуба. Сираков застана зад наставника, като припомни, че е застанал начело в изключително труден момент и с много напуснали играчи.

"Сигурно доста пъти ми се е налагало да говоря на тема треньорски промени в Левски през годините. Съобразявам се и разбирам напълно поведението, мисленето и решението на Георги Тодоров. Искам много да му благодаря. В България нещата много бързо се забравят и понякога трябва да се припомнят", започна Сираков. 

"Той дойде в изключително тежък момент. Отзова се без никакви условия, само и единствено с мисълта да помогне на любимия си клуб. 16 човека напуснаха този отбор в последните 4 месеца. Това е новосформиран тим с повече млади играчи. Абсолютно нормално е да има лакатушене в представянето. На Георги Тодоров му дойде нанагорно на базата на това колко обича Левски. Той остава на работа в клуба. Ще бъде близо до отбора. Той е човек, на когото имам безгранично доверие. Благодаря му за всичко, което свърши". А  кога Левски ще има нов треньор - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Ново 20: Кубрат Пулев обяви, че може и да няма мач с Антъни Джошуа

След като преди по-малко от 2 дни Кубрат Пулев обяви, че няма връщане назад и обяви за сигурен двубоят му с Антъни...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама