Култово: Венци Стефанов нахлу във ВАР буса на Кабаков, после се обяснява (ВИДЕО)


Култово: Венци Стефанов нахлу във ВАР буса на Кабаков, после се обяснява (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov и Ivan Ivanov/ LAP.bg

6218 0

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, се замеси в поредния скандал. Босът на "белите" "блесна" във видео, показващо как търси сметка на съдиите във "VAR' вана.

Сцената се разиграва по време на двубоя между столичани и Хебър в неделя (22.10). Тимът на Стефанов допусна поражение с минималното 1:0. Това и ситуация от самия край на срещата подтикна бизнесмена да действа по подобен начин.

Самият той оправда действията си с решението дузпа на пазарджиклии да бъде пребита поради нарушение на правилата от страна на Георги Петков. 

Какво каза? 

"Направих това, защото бях сигурен, говорих и с момчетата, че Георги Петков не е извън голлинията. Георги Кабаков ми показа, че пръстите му били отвън голлинията. Стъпил на голлинията, но пръстите отвън. Аз му благодарих и това беше", обясни Стефанов пред "dsport" и продължи.

"Защо да ме грози глоба? Нямам ли право като президент да видя защо е пребита дузпа. Такъв скандален случай няма друг. Него не го ли грози глоба за това, че Славия е ограбен. Смятам, че трябва да има справедливост. Друг е въпросът кой как го разбира. Аз разбирам така – да видя защо е отсъдил пребиването", добави той. За деяния като това на боса правилникът предвижда глоба до 5000 лева.

А какво отвърнал Кабаков?

"Първо Георги Кабаков ми каза, че се прави запис. Нека да се записва. Нямам нищо против. Искам да видя защо дузпата е пребита. Той ми показа, че пръстите на краката са му били пред голлинията, но иначе е стъпил на нея. Не се съгласявам с такова нещо. Да влязат вкъщи, да те ограбят и ти да си съгласен, че са те ограбили“, каза още Стефанов и приветства поредната треньорска рокада в Славия.

"Добре дошъл на Златомир Загорчич. Дано всичко занапред да бъде нормално спрямо съдийството. За футболистите и треньорите не се притеснявам", завърши Венцеслав Стефанов.

Вижте ВИДЕО от грешката на Георги Петков при изпълнената дузпа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички