Страх тресе Любослав Пенев преди Славия


Страх тресе Любослав Пенев преди Славия
Снимка: Gloria Nacheva / LAP.bg

1599 0

Наставникът на Хебър Пз Любослав Пенев е леко притеснен от евентуално подценяване на Славия в предстоящия мач между двата отбора. Двубоят от 14-ия кръг на Първа лига е от 14 часа на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик.

Ел Голеадор се притеснява, че неговите футболисти могат да подценят съперника и така да загубят ценни точки в домакинското на „белите“, пише „Мач Телеграф“. През седмицата той е направил дълъг разбор на мача със Спортист в Своге за Купата на България. Тогава Хебър спечели с 1:0, но играта на тима на Любо Пенев бе доста слаба.

През първото полувреме домакините имаха сериозно превъзходство и можеха да вкарат поне три гола. В лекцията си Пенев е настоял пред играчите си дори и да не помислят за подценяване на „белите“ и трябва задължително да спечелят трите точки в този двубой.

След този мач пазарджиклии влизат в убийствена серия, в която ще гостуват последователно на Лудогорец и ЦСКА, а след това приемат Черно море. Много е вероятно след нея Хебър да се окаже в зоната на изпадащите.

Най-голямата дилема пред Пенев и неговия щаб е кой ще замени тарана Георги Николов на върха на атаката. Младежкият национал отнесе наказание от 5 срещи.

По всяка вероятност титуляр вдясно по атаката ще е синът му Николас Пенев. Възможно е отляво да заиграе Атанас Кабов, който се представи много добре в Своге, макар и като резерва, допълва изданието.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Жесток удар за Хебър Пазарджик! Голмайсторът Николов „изгоря“ за 5 мача

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички