Красимир Петров: Резултатите на Локомотив София не са случайни, длъжни сме да търсим победа


Красимир Петров: Резултатите на Локомотив София не са случайни, длъжни сме да търсим победа
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1068 0

Треньорът на Пирин Благоевград - Красимир Петров, говори преди предстоящия двубой на "орлетата" с Локомотив София. Пред клубния сайт на "зелените" наставникът сподели очакванията си за срещата, а освен това от тима разкриха и за промени в групата за мача.

Ето какво публикуваха на клубния си уебсайт благоевградчани:

"В групата за мача на стадион „Христо Ботев“ се завръщат Венцислав Бенгюзов, който изтърпя наказанието си за червения картон срещу Ботев (Враца), както и капитанът Николай Бодуров, който доскоро се възстановяваше от контузия. Двубоя пропуска Петър Занев, който бе сменен в мача с Арда, заради удар в главата.

'Едно от нещата, които искам да продължим като тенденция в играта ни е представянето в защита. Трябва да сме внимателни и концентрирани и да не допускаме греши, които, както видяхме по-рано през сезона, ни костваха точки и съответно възможността да бъдем по-високо в класирането. Отборът тренира с огромно желание, момчетата са амбицирани да подобрят още играта и резултатите, което разбира се ме радва.

Локомотив победи Левски в миналия кръг и това е показателно. Резултатите, постигнати до момента от тях въобще не са случайност, а плод на добра игра и точни решения на терена. Ние сме длъжни да продължим да се развиваме, а това минава през победи и добри игри', заяви пред www.fcpirin.com старши треньорът на Пирин Красимир Петров".

Ето какво отговори президентът на "орлетата" Станислав Манолев относно слуховете за смяна на треньора

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички