Петров: Дисциплината в защита ми хареса най-много


Петров: Дисциплината в защита ми хареса най-много
Снимка: Lap.bg/ Velizar Eremiev

971 0

Старши треньорът на Пирин Красимир Петров говори след нулевото равенство срещу Арда. Срещата бе част от 10-ия кръг на Първа лига, а специалистът подчерта отличната игра в защита на възпитаниците му. Наставникът на благоевградчани похвали и Янко Георгиев, който се отчете с ключови намеси.

"Дисциплината в играта ни в защита ми хареса най-много. На няколко моменти се пропукахме, но го отдавам на това, че Арда разполага с доста голяма индивидуална класа. Радващо е, че Янко беше в тона на мача през целите 90 минути.

Променихме за втората част позициите на футболистите в защита. Нашите указания на полувремето бяха да се дръпнем, за да скъсяваме по-бързо пространството, докато топката е ничия и смятам, че се получи.

Доколкото разбрах някакъв нерв е засегнал (Петър Занев) и състоянието му не е много добре. Тепърва ще имаме повече информация“, разкри специалистът0.

"Ел Мами Тетах е изключителен дрибльор. И той и Ковачев са един тип футболисти. Той не игра, явно има проблеми. Бяхме готови за това нещо.

Аз казах и преди. Мен ми дава увереност, че тези момчета тренират много добре. Когато се стремиш да изпълняваш указанията в защита, бях сигурен, че отборът ще има подобрения. Приятно е чувството да се срещнеш с Александър Тунчев. Днес се видяхме, преди всичко сме приятели“, заяви наставникът на "орлетата".

Ето как се разви срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички