Пирин Благоевград със значителни подобрения по стадиона си (СНИМКИ)


Пирин Благоевград със значителни подобрения по стадиона си (СНИМКИ)
Снимка: Lap.bg

1843 0

Пирин (Благоевград) осъществи сериозна придобивка по инфраструктурата на своя стадион "Христо Ботев". "Орлетата" вече могат да се похвалят с модернизирано осветление, след като наскоро подобрения претърпя и теренът. 

За това информира Община Благоевград, с чиято помощ проектът стана факт. Ето какво написаха от общината в социалните мрежи:

"Стадион „Христо Ботев“ в Благоевград с обновено, по-качествено осветление

Осветителните тела, намиращи се в четирите ъгъла на терена на стадион „Христо Ботев“ са обновени. Светлините на прожекторите са по-силни, което от една страна дава възможност за безпроблемна игра на футболистите по време на домакински срещи на ФК „Пирин“, провеждащи се в късните часове на денонощието, а от друга подобрява видимостта на публиката, която следи играта.

Преди няколко месеца бяха обновени и тревните площи на футболния терен, като бе отстранен събраният с времето органичен слой от мъртва трева и бяха възстановени компрометирани участъци на място.

С предприетите мерки Община Благоевград и БД „Спортни имоти“ целят условията за провеждане на тренировки и домакински срещи на ФК „Пирин“ да бъдат максимално подобрени".

Ето каква заявка даде новата перла в състава на "зелените" Чебрайлс Макрецкис

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички